U zoekt een advocaat. En dan?

Na het gratis en vrijblijvende intakegesprek bepaalt u of u mr. Stapelbroek inschakelt om u bij te staan of te adviseren. U bespreekt samen wat u wel en niet van elkaar kunt verwachten. Meer informatie daarover vindt u in de algemene voorwaarden.

Tijdens de zaak krijgt u elke maand een factuur (tenzij u iets anders afspreekt). U ziet dan gelijk hoeveel tijd aan uw dossier is besteed. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wat zijn de kosten?

Stapelbroek Advocatuur hanteert een standaard uurtarief van € 145,-.

  • Daar komen 5% kantoorkosten en de btw bij.
  • Soms betaalt u ook bijkomende kosten, zoals het griffierecht bij een gerechtelijke procedure of deurwaarderskosten.

Afwijkende prijsafspraken

  • U kunt voor een advies of (deel van) een gerechtelijke procedure een vast/maximaal tarief of een maximum aantal uren afspreken.
  • In spoedeisende zaken kan een opslag worden verlangd.
  • Afhankelijk van de zaak kan Stapelbroek Advocatuur u om een voorschot vragen.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Kunt u als particulier het uurtarief niet betalen? Dan komt u misschien in aanmerking voor door de Nederlandse staat gesubsidieerde rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand beoordeelt aan de hand van uw inkomen en vermogen of u hiervoor in aanmerking komt. Meer informatie hierover vindt u op www.rvr.org.

Heeft u vragen? Stel ze gerust. Juliette Stapelbroek helpt u graag.

Over mr. Stapelbroek

Mr. Juliette G.T. Stapelbroek-Klooken is sinds 2004 advocaat. Zij deed veel ervaring op in het arbeidsrecht, strafrecht en algemeen verbintenissenrecht bij enkele (grotere) advocatenkantoren in Arnhem, Doetinchem en Deventer. In 2015 richtte zij in Arnhem Stapelbroek Advocatuur op. Daar verleent ze zelfstandig en gedreven haar juridische diensten aan alle typen ondernemingen en particulieren. U bent van harte welkom.