• info@stapelbroekadvocatuur.nl
  • 06-30445370
  • 06-30445370
 

Juliette Stapelbroek

Kwaliteit en doelgerichtheid

Na een start als advocaat (sinds 2004) in de algemene rechtspraktijk heb ik mij na enkele jaren vooral gericht op het arbeidsrecht en het strafrecht. Sinds 2015 ben ik mijn eigen kantoor gestart en voer ik een zelfstandige praktijk in het hart van Arnhem. Mijn dienstverlening is professioneel, maar ook persoonlijk. Ik houd van korte lijnen. U zult mij meemaken als een betrokken advocaat die met de juridische mogelijkheden die er zijn tot een zo goed mogelijk resultaat probeert te komen. De ene keer is dit haalbaar door met de wederpartij tot overeenstemming te komen, de andere keer zal een procedure bij de rechter onvermijdelijk zijn. 

Mijn praktijk is dynamisch. Hierdoor weet ik snel te schakelen en in oplossingen te denken. Als advocaat sta ik voor u klaar. 

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heb ik mij geregistreerd voor de rechtsgebieden arbeidsrecht en strafrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

Heeft u vragen?

Stel ze gerust. Kom in contact via het contactformulier of neem telefonisch contact op.